OPENBARING VAN JEZUS CHRISTUS

Openbaring, onthulling van zaken van de dingen van de toekomst, over oordelen en overwinningen, over verlossing en het aanbreken van een nieuwe tijd. Het boek wil geen zaken verduisteren, maar juist dingen tonen. We worden opgeroepen het boek te lezen. Openbaring 1:3 zegt: “Gelukkig is wie dit voorleest, en gelukkig zijn zij die deze profetie horen en zich houden aan wat hier gezegd wordt.

Het boek geeft inzicht in de geestelijke eindstrijd en Gods handelen daarin. De praktische les die we leren uit dit boek is dat God wil dat we in moeilijke tijden niet naar onze omstandigheden gaan staren omdat die tijdelijk zijn. Maar Hij vraagt ons omhoog te kijken naar Zijn werkelijkheid.

Iemand schreef eens: “Als we een bepaald beeld van de toekomst hebben, moeten we bedenken dat het er minder om gaat hoe het er uitziet, dan hoe we er naartoe leven.”

De cursus duurt 5 avonden: 2 inleidende avonden en 3 avonden waarbij we je meenemen door het hele boek.

Cursusavonden:  Zodra deze cursus weer wordt aangeboden wordt dat via de diverse media van de gemeente bekend gemaakt en vind je hier alle relevante informatie en kun je je aanmelden.
Tijd: 20.00 – € 22.00 uur
Locatie: kerkgebouw CLC Leeuwarden
Kosten: gratis
Docenten: Hans Bergstra en Johannes Woudstra

Aanmelding en verdere informatie via onderwijs@clcleeuwarden.nl (de cursus staat open voor leden en niet-leden van CLC Leeuwarden)

X