community

Gedurende het hele jaar organiseren we gezellige en leuke activiteiten voor jong en oud.

Je bent welkom bij onze Community-activiteiten.

Het is genieten om elkaar te ontmoeten. De ene activiteit is voor jong en oud, de ander voor vrouwen, weer een ander voor wie sportief is, enz. Waar moet je aan denken? Spelletjesavonden, high tea, wandelingen, motortochten en nog veel meer.

Hieronder kun je zien wat we organiseren en wanneer de eerstvolgende activiteit op de planning staat. We zien jou en je vrienden graag!

Onze community activiteiten

spelletjesavonden

Houd jij van spelletjes? Kolonisten, Ticket to ride, Uno, kaarten of wat dan ook? Regelmatig komen we samen in de bovenzaal van de kerk. Wij hebben iets lekkers te eten en drinken, iedereen neemt een spelletje mee en dat betekent een avond vol plezier voor jong en oud!

Samen lunchen

Sowieso iedere eerste zondag van de maand staat er een heerlijke maaltijd klaar in de bovenzaal en binnenkort – bij mooi weer – op het dakterras. Eten, drinken en vooral de aanwezigheid van heel veel leuke mensen zorgen voor een prachtige zondag.

events

Een High Tea voor vrouwen. Een motortocht voor iedereen (met een motorrijbewijs). Een wandeltocht door het Friese landschap. Een… de aard van de events is divers, het karakter altijd ‘verbindend’. Hou de agenda in de gaten voor leuke community-events.

NOW

In City Life Church kun je lekker swingen op Gospelmuziek. Het gaat vanzelf. In de danstrainingen staat het genieten
van het hier en nu centraal. We combineren dans, aerobics en fitness.

en meer…

We zijn op dit moment bezig met het nadenken over en opzetten van activiteiten voor ouderen, internationals en het uitbreiden van de andere Community-activiteiten. Houd deze pagina in de gaten!

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de community events of ideeën hebt

X