City Life Jovos is voor alle studenten en jongvolwassenen van 18-28 jaar in City Life Church Leeuwarden

studenten & jongvolwassenen

Wij bieden je graag volop mogelijkheden om vrienden te maken, in gesprek te zijn over het geloof en samen te bouwen aan een stevig fundament voor de toekomst.

Samen het leven met God, elkaar en in de wereld ontdekken

Onze Connectgroepen en activiteiten voor studenten en jongvolwassenen zijn voor iedereen van 18-28 jaar. De één is opgegroeid in onze gemeente, de ander is nieuw in de stad voor studie, stage of werk. Iedereen is altijd van harte welkom! We hebben Connectgroepen die iedere 2 weken samenkomen en daarnaast organiseren we ieder jaar een weekend en allerlei leuke activiteiten. We willen iedereen een thuis bieden zolang als nodig en samen ontdekken hoe het leven met Jezus is.

English

Are you an international student? Welcome to Leeuwarden! We hope you’ll feel at home in our city and in our church. We’d love to connect with you and always have one or more English speaking groups with student from all over the world. During the Sunday service we provide translation and you’re welcome at all our meetings and activities.

AFSLUITING SEIZOEN

Het einde van het seizoen komt in zicht en daarom is het op vrijdag 1 juli tijd voor de jaarlijkse afsluiting. Dit keer is het thema Beachparty, dus kom in je zonnigste outfit!

1 juli 2022 | 18:00 inloop en 18:30 start | Archipelweg 133 Leeuwarden

Door het Jovo-weekend en mijn Connectgroep heb ik een leuke, waardevolle groep vrienden gekregen in een helemaal nieuwe stad. Daar ben ik heel dankbaar voor!

wat doen we samen?

Connectgroepen

Verspreid over de hele stad komen onze Connectgroepen samen om te eten, bij te praten, bidden, bijbelstudie te doen, elkaar te helpen en leuke dingen te ondernemen. Je bent van harte welkom!jovo-weekend

Ieder jaar hebben we in september of oktober een weekend. Deze weekenden zitten vol plezier, sport en spel en daarnaast gaan we de diepte in tijdens diensten en interessante, praktische workshops.
ACTIVITEITEN

Gedurende het hele jaar zijn er activiteiten waar we elkaar ontmoeten en versterken. Centrale Connectgroep met lekker eten in de kerk en een goed thema, gala, barbecue, pubquiz en meer.Neem contact met ons op als je meer wilt weten over studenten en jongvolwassenen in onze gemeente

X