raak betrokken

We helpen je graag met het leren kennen van mensen, de gemeente en het vinden van een betekenisvolle plek om je talenten en gaven te laten bloeien.

Er zijn vele manieren om betrokken te raken.

Wij geloven sterk dat ieder mens alleen tot bloei kan komen door betekenisvolle relaties en door het inzetten van door God gegeven tijd, talenten en passies. Betrokkenheid betekent dat jij gezien wordt en dat je andere mensen binnen en buiten de gemeente ziet om vervolgens in actie te komen. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden om relaties te bouwen, gezamenlijk te groeien in geloof en een verschil te maken.

next – wie zijn wij en wie ben jij?

Maandelijks heb je de mogelijkheid om NEXT deel 1 en 2 te doen na een zondagse dienst. In deel 1 maken we kennis met elkaar en vertellen we veel over wie we zijn – visie, missie, waarden, strategie, geschiedenis – als gemeente. In deel 2 gaat het meer over wie jij bent. Hoe kunnen groeien als mens, volwassen worden in geloof en leven en hoe heeft God jou gevormd om een verschil te maken.

connectgroepen

In de kleine, veilige setting van een Connectgroepen worden vriendschappen gebouwd, hebben we plezier, staan we voor elkaar klaar en vindt levensverandering plaats. We doen altijd ons best om een passende groep te vinden voor iedereen.

Community

Gedurende het hele jaar organiseren we leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Het is genieten om elkaar te ontmoeten. De ene activiteit is voor jong en oud, de ander voor vrouwen, weer een ander voor wie sportief is, enz. Waar moet je aan denken? Spelletjesavonden, high tea, wandelingen, motortochten en nog veel meer.

teams

Deel zijn van een Team is een mooie manier om mensen te leren kennen én met voldoening de gemeente en mensen te dienen. Er is een enorme diversiteit aan teams en taken, omdat wij allemaal verschillende passies en talenten hebben.

kerk voor de stad

Als kerk willen we met beide benen in onze buurt staan. Waar we wonen en waar ons kerkgebouw staat. Daarom hebben we bijvoorbeeld CLC Café, koken voor mensen in de buurt, hebben regelmatig een Kledingbeurs en meer.

Events

Gedurende het jaar organiseren we bijzondere events, zoals op Goede Vrijdag en tijdens Kerstnacht. Daarnaast sluiten we aan bij inspirerende conferenties van de City Life Church familie: de Life Sisterhood Conference, Men Conference en Leaders Conference.

onderwijs

Goed onderwijs vinden wij erg belangrijk. Of je God nu goed of een beetje of helemaal niet kent, voor iedereen is er de mogelijkheid verder te groeien. 

X