Hoe kunnen wij jou helpen

hoe kunnen wij jou helpen?

Of je nu deel uitmaakt van onze gemeente of woont in onze mooie stad, we willen graag helpen waar we kunnen!

Iedereen heeft weleens hulp nodig.

It’s okay to be not okay. We hebben allemaal van tijd tot tijd te maken met verdriet, pijn, teleurstellingen en uitdagingen. Van verschillende aard en intensiteit. Wat het ook is, we willen er voor elkaar zijn. Voor niemand is het goed om alleen te zijn of in eenzaamheid te strijden. Daarom bieden we verschillende vormen van ondersteuning en hulp.

Care

Het Care Team bestaat om mensen die – om welke reden dan ook – tegen moeilijkheden aanlopen, tijdelijk te ondersteunen. Dat kan zowel op geestelijk, financieel, relationeel, pedagogisch (opvoeding) als praktisch gebied zijn.

CLC Café

CLC Café is een veilige en gezellige plek waar je oude bekenden en nieuwe mensen kunt ontmoeten. Met een focus op de wijken rondom de kerk is iedereen welkom die op zoek is naar gezelligheid, aandacht en vriendschap.

heel de kerk kookt

Met Heel de kerk kookt willen we met beide benen in de buurt staan. In de wijken dichtbij de kerk is er veel armoede en kan niet iedereen iedere dag een (gezonde) maaltijd op tafel zetten.

Connectgroepen

In de kleine, veilige setting van een Connectgroepen worden vriendschappen gebouwd, hebben we plezier, staan we voor elkaar klaar en vindt levensverandering plaats. We doen altijd ons best om een passende groep te vinden voor iedereen.

Alpha-cursus

Wat is het doel van mijn leven? Wat moet ik met het christelijk geloof? Waarom Jezus? Wat moet ik met de kerk? Heb je vragen over het christelijke geloof en wil je hier op een ontspannen manier meer over weten? Doe dan mee met de Alpha cursus!

persoonlijk gesprek

In het leven kun je te maken krijgen met verdriet en verlies, ontwikkel je (grote) vragen of heb je hulp nodig. We willen er zijn voor iedereen in onze gemeente en iedereen die op zoek is naar een goed gesprek, hulp, een gemeente of iets anders.

cursussen

We hebben regelmatig een cursus die erop gericht is om jou te helpen. Of je nu worstelt met identiteit, gewoontes, werk, relaties of in het huwelijk: lees verder om te kijken voor een cursus waarmee we jou kunnen helpen.

Neem contact met ons op als we iets voor jou kunnen betekenen

X