Een dienst BELEVEN

Iedere zondag komen we om 10:00 samen in Leeuwarden, Heerenveen en Online

Jij bent altijd van harte welkom.

Het kan best spannend zijn om een kerk te bezoeken op zondagochtend. Daarom vertellen we je graag wat je kunt verwachten.

Wat kan ik verwachten?

Op zondagochtend is er volop parkeergelegenheid voor auto en fiets rondom de kerk. Als je binnenkomt, word je begroet door het welkomstteam. Heb je vragen of wil je de weg weten? Zij zijn er voor jou!

Tijdens de dienst zingen we een aantal krachtige liederen met een goede band op het podium. Na het welkom volgt het City Life Nieuws met een update over interessante activiteiten en evenementen. De spreker spreekt vanuit de Bijbel op een begrijpelijke, praktische manier waar iedereen iets aan heeft voor het dagelijkse leven. Vanaf het podium wordt er gebeden voor dank- en gebedspunten die door de gemeente zijn ingestuurd.

is er iets voor mijn kinderen?

We vinden het belangrijk dat alle kinderen een goede tijd hebben in de kerk. Voorafgaand aan de dienst kun je je kind(eren) naar hun eigen leeftijdsgroep brengen, waar ze de hele dienst zijn.

Bij de Babyoppas (0-2 jaar) bespreken we met jou de zorg voor je kind en zorgen we voor een veilige omgeving. Het Peuterwerk (2-4 jaar) biedt peuters een prachtige ruimte om te spelen en er wordt een verhaal verteld met daarbij een creatieve verwerking.

Voor de kinderen van de basisschool hebben we kinderwerk in het schoolgebouw naast de kerk (Comenius Zamenhof). Hier is er persoonlijke aandacht voor iedereen, wordt er veel gespeeld en gesport en geven we op een leuke, leeftijdsspecifieke manier onderwijs.

translation to english

The whole service get’s simultaneously translated to English. We make us of a system with an app on your phone. At this time we are only able to provide translation in the church. We hope you’ll feel at home with us!

ترجمه به انگلیسی

کل خدمات به طور همزمان به انگلیسی، هم در کلیسا و هم به صورت آنلاین ترجمه می شود. امیدواریم با ما احساس راحتی کنید. ما در طول سال ها خانه و خانواده معنوی بسیاری از بین المللی ها بوده ایم.

VERTALING naar engels en farsi

De hele dienst wordt simultaan vertaald naar het Engels en Farsi. We zijn blij dat we veel mensen uit de internationale gemeenschap mogen verwelkomen en een thuis kunnen bieden in onze stad.

BAKJE DOEN?

Kerk en koffie is een onlosmakelijke combinatie :). Of eigenlijk: kerk en tijd om onder het genot van een lekker bakje kennis te maken, bij te kletsen en vragen stellen horen bij elkaar. De dienst stopt niet als de voorganger dat zegt, maar gaat door als iedereen zich verspreidt en kan genieten van de ontmoeting. Jij bent van harte welkom om een bakje te doen.

samen eten

Eén keer per maand hebben we na de dienst een heerlijke lunch klaar staan in de bovenzaal van de kerk en bij mooi weer kunnen we naar het dakterras. Lekker drinken, soep, broodjes, fruit, een warme hap… er is van alles te krijgen! Je kunt zoveel eten en drinken als je wilt en doet dat gezellig aan lange tafels waar jong en oud kan aanschuiven.

What’s Next: jouw volgende stap

We helpen je graag met je volgende stap in je relatie met God en met de gemeente. In de hal van de kerk vind je de What’s Next balie. Een plek waar mensen klaarstaan met een cadeautje als je voor het eerst bent en je kunnen voorzien van informatie of in contact brengen met de persoon die jou het beste verder kan helpen. Van harte welkom om na de dienst even een bakje koffie te doen en al je vragen te stellen!

X