NEXT – De gemeente leren kennen

God heeft een geweldig doel voor jouw leven. En door NEXT willen wij jou helpen om een volgende stap te zetten in jouw reis met God en de gemeente om tot je bestemming te komen.

God heeft een geweldig doel voor jouw leven.

Door NEXT willen wij jou helpen om een volgende stap te zetten in jouw reis met God en de gemeente om tot je bestemming te komen.

Tijdens NEXT maak je in 2 delen kennis met onze gemeente, nieuwe mensen, een aantal goede gewoontes om te groeien in je relatie met God en helpen we je om te connecten in Connectgroepen en teams. Na deze 2 delen kunnen we, als dat gewenst is, persoonlijk een afspraak maken om meer te ontdekken over hoe God jou heeft gevormd om verschil te maken in de gemeente en wereld.

NEXT vindt plaats een kwartier na het einde van de zondagse dienst en duurt ongeveer een uur.

deel 1

In deel 1 maak je kennis met onze voorganger, Nicolas van Amerom. Hij vertelt in het kort wie we zijn als gemeente. Denk aan visie, missie, strategieën, waarden, structuur, geschiedenis, hoe je betrokken kunt raken, enz. Er is alle tijd voor jou om je vragen te stellen.

deel 2

In deel 2 maak je kennis met onze pastor, Jelmer Woudstra. Hij vertelt over een aantal gewoontes om te blijven groeien in geloof. Goede gewoontes helpen je in het leven en vormen je karakter. Daarnaast gaat het over hoe God jou heeft gevormd met unieke gaven, passies, aanleg, persoonlijkheid en levenservaringen en wat dit zegt over jouw roeping in de gemeente en de wereld.

planning next

Vrijwel iedere maand geven we NEXT 1 en 2. Tot de zomervakantie 2022 kun je op de volgende zondag aanschuiven:

MEI 2022

15 DEEL 1
29 DEEL 2

JUNI 2022

12 DEEL 1
26 DEEL 2

Neem contact met ons op voor meer info over next

X