City life kids

Wij bieden een veilig en vrolijk thuis aan kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Ieder kind zijn eigen aanpak.

Wij willen kinderen een veilig thuis bieden in onze gemeente. Daarom staan onze enthousiaste kinderwerkers iedere zondag klaar om kinderen van 0 t/m 12 jaar een veilige, vertrouwde en plezierige plek te geven. We hebben iedere zondag verschillende leeftijdsgroepen waar we bouwen aan vriendschappen, leren over de Bijbel en we hebben ontzettend veel lol samen.

We verwelkomen jullie allemaal graag en daarnaast zijn er bijzondere activiteiten en events waar de kinderen altijd veel plezier beleven.

kinderwerk tijdens de zondagse diensten

babyoppas

Elke zondag is er babyoppas voor kinderen tot 2 jaar. We willen ze een veilige en fijne plek bieden en bespreken met u welke zorg uw kind nodig heeft.

peuterwerk

Samen spelen, van de glijbaan, zingen, knutselen en luisteren naar een mooi verhaal. Een heerlijke, veilige plek voor alle peuters van 2 tot 4 jaar.

groep 1-8

De kinderen van groep 1-8 komen samen in het schoolgebouw naast onze kerk. Dat biedt heel veel ruimte en mogelijkheden voor een programma vol gezelligheid, een verhaal, goede gesprekken en leuke activiteiten.

Onze waarden

We houden een aantal overtuigingen voor ogen terwijl we bouwen aan het kinderwerk en in alle ontmoetingen, gesprekken, voorbereidingen en activiteiten. Als City Life Kids hebben we de volgende waarden:

Kindgericht

Veilig

Persoonlijk

Uitnodigend

Praktisch en inspirerend onderwijs

Kansen voor kinderen

Leuk

Eert God

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over het kinderwerk

X