YouTube kanaal van City Life Church Leeuwarden vol interessante en leerzame content.

youtube

Iedere zondag streamen we de dienst live op YouTube en daarnaast vind je hier natuurlijk al onze video-content.

Welkom op ons YouTube kanaal

Op ons YouTube kanaal kun je op zondagochtend onze diensten live volgen en daarnaast vind je er inmiddels meer dan 100 diensten en preken. Een mooie manier om je in een onderwerp en de Bijbel te verdiepen. Er zijn ook verschillende playlists met studies, Bijbelvers Challenges, updates, bijbelverhalen voor kinderen, de liederen die we op zondagen zingen en veel meer. Neem eens een kijkje!

recente en interessante pLAYLIsts

serie ‘het geheim van geloofshelden’

Er zijn ons heel veel mannen en vrouwen voorgegaan in een leven van geloof. Denk aan geloofshelden zoals Noach, Abraham, Rebekka, Jozef en Mozes. Wat is hun geheim? Wat leren we van hun geloof, hoe ze het onbekende vol vertrouwen tegemoet gaan, God eren in de hoogte- én hele diepe dieptepunten, vasthouden aan je roeping als die verder weg lijkt dan ooit?

Serie ‘familiewaarden’

In deze serie kijken we naar het bouwen van gezonde en duurzame relaties met God, familie, vrienden en gemeente. Om gezonde relaties te ontwikkelen is het nodig dat je eerst ongezonde relaties identificeert in je leven! Wanneer weet je dat een relatie ongezond is of giftig? Waar moet je op letten en wat kun je doen om relaties gezond en duurzaam te (onder)houden?

serie ‘Mental Health’

Mental health is een begrip dat naar ons cognitief, emotioneel en sociaal welzijn verwijst. In deze serie kijken we naar onze mentale gezondheid en onze identiteit, bitterheid, denken, eenzaamheid, boosheid en angsten. Wat kun je doen om mentaal fit te blijven op al deze gebieden? Hoe blijven we in balans en in staat om een vruchtbare bijdrage te leveren aan onze gemeente of gemeenschap?

Worship playlist

Als kerk houden we van muziek en aanbidding. Door samen te zingen op zondag en ook persoonlijk thuis of met onze Connectgroep, richten we onze ogen op onze machtige God, onze Redder Jezus en ervaren we de kracht en troost van de Heilige Geest. In deze playlist vind je de liederen die de basis vormen van onze worship op zondagochtend. Luister en zing uit volle borst mee!

serie ‘overstijgende vreugde’

In deze serie bestuderen we de brief van Paulus aan de Filippenzen. In een op het oog uitzichtloze situatie van gevangenschap schrijft Paulus een brief vol vreugde, dankbaarheid en voldoening. Hij kende Jezus en dat gaf zijn leven zin en maakte hem intens gelukkig, hoe zijn omstandigheden ook waren.

bijbelvers challenge

Vanaf oktober 2020 hebben meer dan een jaar lang gemeenteleden hun favoriete Bijbelvers met ons gedeeld. Vaak vertellen ze erbij waarom, wat het voor hen betekent of hoe ze dit toepassen in hun eigen leven. Soms worden we verrast met creatieve locaties, muziek of een duik in het koude water.

X