hulp voor oekraïne

Steunt u ons om hulp te bieden aan Oekraïne?

De verschrikkelijke oorlog die op dit moment in Oekraïne aan de gang is, is niemand ontgaan. Nog steeds ontvluchten mensen hun plaats of land om zichzelf in veiligheid te brengen. We hebben kunnen zien dat mensen met 1 rugtas de reis gaan maken om hun land te verlaten. Waarheen? Dat weten ze vaak niet eens, als ze eerst maar in veiligheid zijn. In de bussen tijdens onze reizen naar Warschau hebben we de spanning bij de mensen kunnen zien, maar ook de ontspanning op het moment dat ze tot rust komen en beseffen dat ze veilig zijn.

Inmiddels hebben we 6 keer de reis naar Warschau mogen maken en ook de 7e reis is gepland op zaterdag 2 juli. We hebben dankzij uw steun: medicijnen, eten, fietsen en allemaal andere noodzakelijke goederen kunnen brengen en veel mensen mee terug kunnen nemen naar Nederland. Met een aantal vluchtelingen is nog steeds goed contact.

Het is mooi om dit vanuit ons geloof in vertrouwen op God mogen doen. Onze hand uitsteken naar de mensen die dat zo nodig hebben. Dit willen we graag blijven doen zolang het nodig is. Op zaterdag 2 juli gaan we met 2 busjes naar Warschau. Deze zullen gevuld worden met medicijnen en eten.

Per busje kost het ongeveer 600 euro voor de reis naar Warschau. Voor deze rit hebben we dus minimaal weer 1200 euro nodig. Als u de actie wilt steunen, dan kunt u een bedrag overmaken naar NL56RABO0362705909 tnv City Life Church Leeuwarden ovv Vluchtelingen Oekraïne.

Daarnaast kunt u ook medicijnen/verband of houdbaar etenswaren inleveren voor of na de dienst op zondag.

Mocht u vragen over de reis hebben of een keer mee willen als chauffeur dan kunt u contact opnemen met Otto Jelsma. Alvast bedankt voor uw steun!

CONTACT MET OTTO

Bedankt voor je gift aan City Life Church Leeuwarden

betalen met ideal qr in stappen

  1. Scan de iDEAL QR-code met je mobiel bankieren app (klanten van Triodos en bunq doen dat met de camera van hun telefoon of een QR-scanapp).
  2. Controleer de betaalgegevens. Soms kun je het te betalen bedrag aanpassen, bijvoorbeeld om een hoger bedrag te doneren of om een fooi te geven;
  3. Druk op ‘Betalen’, de bank bevestigt de betaling.
  4. Je keert terug naar de bevestigingspagina van de ontvanger.

GEVEN VIA MOLLIE

Bedrag

X